Steampunk kostuum


Steampunk outfit dames luxe

-17%
€59,99 €49,99
Steampunk outfit dames luxe
Steampunk saloon girl

Steampunk jurk elite Victoria

-18%
€54,95 €44,95
Steampunk jurk elite Victoria
Steampunk jurk Evi
Steampunk jas Budget
Steampunk Victoriaans man
Steampunk hoed met veren
Steampunk bril koperlook
Oogmasker Steampunk rotismo
Steampunk hoge hoed met bril
Steampunk bril goud
Steampunk kleding vrouw elite
Luxe halve masker steampunk
Steampunk pruik auburn

Steampunk heer kostuum elite

-17%
€57,95 €47,95
Steampunk heer kostuum elite

Steampunk kostuum Victorio

-15%
€64,95 €54,95
Steampunk kostuum Victorio
Hoed steampunk klok
Steampunk Ketting Tandwielen
Steampunk Jurk Budget
Mrs Steampunk fotorealistisch t-shirt
Mr. Steampunk t-shirt fotorealistisch

Steampunk jas luxe

-14%
€49,95 €42,95
Steampunk jas luxe

Steampunk 'burlesque' kostuum vrouw

-17%
€57,95 €47,95
Steampunk 'burlesque' kostuum vrouw

Nr.1 in Steampunk kostuums!

Steampunk kleding nodig voor een themafeest? Bij Feestbazaar zit je goed! Bekijk ons ruime assortiment Steampunk jurken en Steampunk kleding, er zit ongetwijfeld iets voor je bij. Vergeet ook niet de Steampunk accessoires te bekijken, voor Steampunk hoeden, Steampunk brillen en andere benodigdheden om je look af te maken kun je je hart ophalen bij Feestbazaar!

Diverse modellen Steampunk hoeden

Op zoek naar een specifiek soort hoed die goed bij je Steampunk jurk zal staan? Bekijk ons ruime assortiment! Kies voor een extra hoge hoed gemaakt van zacht stoffen materiaal. Of ga voor een Steampunk hoed gemaakt van vilt voor een meer Victoriaanse uitstraling, de verschillende hoeden zijn vaak versierd met tandwieltjes en bruingekleurde veren, maar ook met kant of een korsetachtige look!

Wie aan Steampunk denkt, denkt aan een Steampunk bril!

De Steampunk bril is misschien wel het bekendste accessoire dat echt bij een Steampunk outfit hoort. De bril doet vaak denken aan een vliegeniersbril of een stof bril. Vaak is deze dicht aan de zijkanten en heeft hij een koperen of gouden look. Leuk om echt als bril te dragen, maar om je hoed ermee op te leuken is het ook mogelijk deze om je hoed te dragen. Draag ook een Steampunk pruik zodat je minder snel herkent wordt en zelfs je haar past bij je outfit!

Ruime keuze andere Steampunk accessoires

Naast de geijkte Steampunk attributen zoals de Steampunk bril en de hoed, verkopen we ook diverse andere Steampunk artikelen. Denk bijvoorbeeld aan Steampunk kettingen en armbanden, of gave Steampunk maskers! Deze bedekken vaak slechts een deel van het gezicht, zoals de ogen of de helft van het gelaat, dit maakt deze maskers extra speciaal! Bekijk snel de verschillende categorieën en kies voor je volgende themafeest eens voor iets origineels, ga voor Steampunk kleding!