Nederlandse vlag


Scoor hier een Nederlandse vlag!

Een Nederlandse vlag is natuurlijk voor ieder huishouden onmisbaar! Er zijn bepaalde dagen waarop de vlag mag worden uitgehangen, denk bijvoorbeeld aan Koningsdag, bevrijdingsdag en Prinsjesdag. Op Koningsdag kan zelfs nog een oranje wimpel aan de vlag worden toegevoegd zodat het er extra feestelijk uitziet! Ook als je zoon of dochter is geslaagd is het leuk om te vlaggen, als extraatje kan dan de boekentas van de scholier aan de vlag worden gehangen. Kortom: zorg dat je die vlag in huis hebt en vergeet hem vooral niet op te hangen op speciale dagen. 

Kleinere Nederlandse vlaggen

Naast grote Nederlandse vlaggen die met behulp van een vlaggenstok aan het huis kunnen worden opgehangen, verkopen we ook andere Nederlandse vlaggen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pakket van 50 Nederlandse zwaaivlaggetjes? Perfect voor een evenement of Koningsdag bij jou in de buurt! Deze hebben een scherpe prijs en kunnen eenvoudig uitgedeeld worden aan de kinderen. Naast de handzame zwaaivlaggetjes hebben we ook een Nederlandse vlag van 76 centimeter in het assortiment, handig voor als je klein woont of iets wilt versiering in de Nederlandse kleuren!

Bestel je Nederlandse versiering eenvoudig in onze webshop!

Een Nederlandse vlag alleen is natuurlijk niet genoeg, maak de feestvreugde compleet met andere versiering in de Nederlandse driekleur of natuurlijk in het oranje! Uw bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de versiering daardoor erg snel leveren! Niet verkeerd voor als je last-minute nog wat nodig hebt ( je zal niet de eerste zijn!) Voor 20u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de bestelling ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.00u besteld in onze feestwinkel, dan wordt de versiering dezelfde dag nog tussen 17.00u en 22.00u bezorgd! Veel plezier toegewenst met de Nederlandse vlag!