Roze pruik


Scoor hier een te gekke roze pruik!

De Roze Pruik blijft een onverminderd populair feestartikel. Zet een feestpruik op je hoofd en je ziet er in één klap heel anders uit! En welke kleur is nu feestelijker, fouter en opvallender dan roze? Kies daarom voor een roze pruik! Perfect voor bij een hippie outfit, een clownspak of een fout trainingspak, maar ook met een disco outfit of een sportievere look gaat dit item heel goed samen, een roze pruik maakt iedere outfit af!

Kies de Roze Pruik die bij jou past!

Als je weet dat je een roze pruik wilt dan ben je er nog niet! Dan moet er nog een keuze worden gemaakt uit het grote aanbod. Kies je bijvoorbeeld voor een grote krullende afropruik? Of liever voor een langer model met steiler haar? Ook hebben we leuke roze bobline pruiken, roze pruiken met vlechten en gekke 80's pruiken met staartjes in ons assortiment. Of ga iets wat iedereen kent, zoals het roze kapsel van Frenchy uit Grease of de te gekke haarstrik pruik van Lady Gaga in het roze! Kies voor een felroze pruik, of ga voor meer zachtroze of een mooie pasteltint, het kan allemaal!

Bestel je Roze Pruik snel en eenvoudig bij Feestbazaar!

Op zoek naar een roze pruik voor een verkleedfeest? Bestel deze snel en eenvoudig in onze webshop! Bekijk het ruime assortiment roze pruiken en maak een keuze. Is het artikel niet op voorraad? Neem dan even contact op! Vaak kunnen we niet voorradige items toch binnen enkele werkdagen verzenden. Ga je met een groep op pad en wil je graag allemaal dezelfde pruik op? Dat kan! Voor groepen is er vaak ook een groepskorting mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op en we gaan de mogelijkheden voor je na. Voor je het weet loop jij rond met een geweldige roze pruik op je hoofd!