Safari kleding


Safari Kleding voor jong en oud bij Feestbazaar!

Safari feestjes zijn altijd leuk! Safari pakken zijn vaak beige van kleur en afgezet met een randje in een gave dierenprint. Voor de dames een sexy jurkje en voor de heren een stoer kostuum bestaande uit een overhemd en een broek. Graag in matchende outfits op expeditie? Dat kan! Van verschillende modellen hebben we een heren- en damesvariant, zo ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen! Ook voor kinderen is een safari outfit leuk! Wat is er nu spannender dan de jungle verkennen en op zoek gaan naar wilde dieren?

Het Safari Kostuum is een zeer geschikt item voor groepen

Met een groep vrienden of een vereniging op zoek naar een leuke verkleedoutfit? Ga voor Safari pakken! Deze outfits zijn makkelijk en snel, en iedereen is er blij mee! Met een groot aantal op pad in een Safari Kostuum? Vaak is er dan een korting mogelijk! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Dat wordt nog eens een voordelige safari! Zo wordt je Safari thema feest gegarandeerd een groot succes.

Safari hoeden en andere accessoires

Accessoires maken je Safari outfit pas echt helemaal compleet! Combineer je kostuum met een Safari hoed voor een extra gave uitstraling! Daarnaast kun je ook nog een verrrekijker om je nek hangen. Ook opblaasdieren zijn leuk om mee te nemen naar een Safari thema feest. Denk aan een opblaasbare zebra, een opblaas flamingo, een aapje of een olifant! Wie spot de meeste en gevaarlijkste wilde dieren?

Bestel snel en eenvoudig jouw verkleedkleding bij Feestbazaar

Profiteer van het gemak van onze website en plaats eenvoudig je bestelling. Indien je voor 20u bestelt, heb je je pakket de volgende dag al in huis! Is iets niet direct voorradig? Neem dan even contact op, vaak kunnnen we niet voorradige items toch binnen enkele werkdagen verzenden! Wil je verzekerd zijn van een te gekke party? Bestel dan je Safari Kleding bij Feestbazaar!