Romeinse kleding


Helm Romein

-23%
€12,99 €9,99
Helm Romein
Goedkope carnavalskleding Romeinse man eco
Gladiator kostuum
Lauwerkrans julius
Laurierblad hoofdband goud
Fever Gladiator kostuum vrouw
Romeinse Soldaten kostuum kind

Wapenset Romein

€4,99
Wapenset Romein
Gladiator Romeinen kostuum man
Dark Gladiator kostuum
Romeinse soldaat verkleedkleding man
Gladiator Romeinen kostuum vrouw
Vrouwelijke gladiator outfit
Romeinse verkleedkostuum Tacita

Romeinse soldaat Gladiator pak

-14%
€64,95 €55,95
Romeinse soldaat Gladiator pak
Romeinse soldaat pakje jongen
Romeinse sandalen vrouw
Romeinse sandalen
Fotorealistisch shirt Romein
Achilles Griekse held kostuum
Romeins kostuum Livia
Spartaanse Jurk Vrouw

Romeinse warrior dame

-8%
€39,99 €36,99
Romeinse warrior dame

ROMEINSE KLEDING VOOR JONG EN OUD

De Romeinen droegen vroeger de traditionele Romeinse kleding, heel andere kleding dan je tegenwoordig ziet. Het thema Romeins is daarom extra leuk! Het Romeinse Rijk bestond van 753 voor Christus tot 476 na Christus. De Romeinse kleding is dus heel oud en traditioneel voor de Romeinen. Tover jezelf om tot een ware Romeinse godin of soldaat in één van onze Romeinse pakken. Net zo stoer eruit zien als een echte gladiator of zo mooi als een Griekse godin? Het kan allemaal bij Feestbazaar! 


COMBINEER JE ROMEINSE KLEDING MET AL ONZE ANDERE ARTIKELEN

Bij Feestbazaar hebben we een gigantisch aanbod. Met meer dan 15.000 producten is er altijd wel iets dat bij jouw outfit past. Scoor bijvoorbeeld een te gek Romeins zwaard, helm of sandalen om jouw outfit af te maken. Wil je liever in Griekse stijl? Neem dan ook eens een kijkje bij ons ruime assortiment Griekse kostuums en accessoires. Natuurlijk hebben we ook ruime keuze uit andere thema’s. Misschien is een Spartacus of Herculus kostuum iets voor jou!

VERKLEEDKLEDING VOOR BABY, KIND, MAN ÉN VROUW!

Voor kinderen zijn de verkleedfeesten altijd een hoogtepunt en iets waar ze enorm naar uitkijken. Ook in het thema Romeinen heeft Feestbazaar een ruim assortiment in kinderkostuums. Voor de dames en heren varieert het aanbod van Romeinse soldaat tot Gladiator en van Romeinse keizerin tot Warrior. De leukste carnavalskleding is hier verkrijgbaar.


ONLINE GOEDKOPE Romeinse KLEDING KOPEN

Naast het eenvoudig en snel online kopen van Romeinse kleding, kan je ook een bezoek brengen aan onze winkel in Enkhuizen om de Romeinse kostuums te bekijken. Tevens ideaal om last-minute bijvoorbeeld nog een Gladiator pak te kunnen scoren! De Romeinse kleren zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. 


Wil je meer informatie omtrent de Romeinse kleding voor kind, man en/of vrouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina. Veel plezier met jouw Romeinse kostuum!

Kortom, voor Romeinse kleding zal je 100% slagen bij Feestbazaar!