Gender Reveal Party

Gender Reveal Party

Een nieuwe trend in Nederland is de Gender Reveal Party. Je bent zwanger en erg benieuwd wat het geslacht van je kindje is. Naast dat je zelf erg benieuwd bent, zullen je familie en vrienden dit ook zijn. Na 20 lange weken in spanning gewacht te hebben is het eindelijk tijd om achter het geslacht van je baby te komen. Een leuke manier aan familie en vrienden om te onthullen wat het geslacht van je kindje is, is een Gender Reveal Party. Bij een Gender Reveal Party is het de bedoeling dat er een leuk feestje van gemaakt wordt, met als hoogtepunt de onthulling: is het een jongen of een meisje? De Gender Reveal Party is komen overwaaien uit Amerika, maar inmiddels ook erg populair in Nederland. 

Voorbereidingen voor de bekendmaking

Voordat de voorbereidingen in volle gang worden gezet is het handig om te bedenken of je zelf op voorhand wil weten wat het geslacht van de baby is voor de reveal. Op deze manier kan de voorpret beginnen. Leuk om te doen bij een reveal party zijn spelletjes. Laat je gasten bijvoorbeeld voorspellingen doen over het geslacht van je baby. Dit kan met bijvoorbeeld ballonnen, confetti of een piñata. Extra leuk is natuurlijk dat jij allang weet wie er gelijk zal hebben. 

Wanneer je zelf van tevoren niet op de hoogte wil zijn kun je bijvoorbeeld vragen of de echoscopist het geslacht op een briefje wil schrijven, in plaats van het te vertellen. De verrassing zal extra groot zijn wanneer de ouders op hetzelfde moment als de gasten weten of zij een zoon of dochter zullen krijgen. 

Spelletjes voor een geslaagde party

Bij de gender reveal party kun je ervoor kiezen om de ouders het geslacht te laten onthullen, of alle gasten te betrekken in de onthulling. Hieronder staan een aantal leuke ideeën voor de bekendmaking van het geslacht van je kindje:

- Ballon gevuld met confetti

Laat de ouders of andere gasten de (zwarte) ballon doorprikken, waarna er roze of blauwe confetti uit de ballon zal vallen. Je kunt ervoor kiezen één ballon door te prikken, of bijvoorbeeld alle gasten een eigen ballon te geven en allemaal tegelijk door te laten prikken.

- Piñata 

Een (blauw/roze) piñata kun je vullen met alles wat je wil. Leuke ideeën zijn blauwe of roze confetti, snoep of uitgerolde serpentines. Laat de aanstaande ouders aan de slingers onder de piñata trekken of sla de piñata kapot. 

- Confettikanon

Een confettikanon is een leuke optie als je alle gasten wil betrekken in de onthulling. Je hebt al een confettikanon voor maar €1,95. Geef alle gasten een confettikanon en laat iedereen de confettikanonen op hetzelfde moment ontploffen. Een stroom aan roze of blauwe confetti zal de aanstaande ouders overstromen. 

Maak je feestje compleet met de leukste decoratie

Bij Feestbazaar hebben we een gigantisch aanbod. Natuurlijk heeft Feestbazaar naast onthullings producten ook de leukste decoratie. Met meer dan 15.000 producten is er altijd wel iets dat bij jouw feestje past. Versier je huis met de mooiste roze, blauwe of gecombineerde slingers, honeycombs en tafeldecoratie. Ook ballonnen mogen niet ontbreken. Succes gegarandeerd! 

Online kopen of in onze fysieke winkel

Naast het eenvoudig en snel online kopen van gender reveal artikelen, kan je ook een bezoek brengen aan onze winkel in Enkhuizen om de decoratie of geslacht onthullings producten te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog jouw feestje compleet te kunnen maken! Wil je meer informatie omtrent de gender reveal producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina. Veel plezier met jouw Gender Reveal Party!