Boerenzakdoek


Goedkope Boerenzakdoek

Een boeren zakdoek is een typisch Hollands item dat je snel en goedkoop omtovert tot een echte boer of boerin! Dit veelzijdige feestartikel is ruim inzetbaar en kan gedragen worden door jong en oud, ook leuk voor de kleintjes! Het ideale party accessoire voor iedereen. Draag de zakdoek traditioneel om de nek, als haarband op het hoofd, of maak er een stoere cowboy bandana van, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Grote aantallen van de boerenzakdoek bestellen is ook mogelijk!

De boeren zakdoek is uitermate geschikt om met een grote groep aan te schaffen. Door een goedkope boerenzakdoek ziet iedereen direct dat jullie bij elkaar horen! Voor een koor of een carnavalsvereniging is het dan ook een zeer geschikt item. We kunnen vele boerenzakdoeken binnen enkele dagen in grotere aantallen verzenden. Neem telefonisch, via de chat of per e-mail contact op en vraag naar de mogelijkheden!

De rode zakdoek of toch een andere kleur?

We verkopen meer dan 20 verschillende soorten boeren zakdoeken in verschillende kleuren en voorzien van diverse prints. Ga voor de klassieke rode zakdoek met een boeren print, of kies voor een neon boeren zakdoek in een felle kleur zoals pink of fluor groen! Daarnaast hebben we ook een zwarte en witte boeren zakdoek in het assortiment. Kies voor een delfts blauw exemplaar voor een echte Oudhollandse look!Combineer deze met een Hollands jurkje en je kunt zo naar een Hollandse party!

Combineer je boeren zakdoek met andere boeren artikelen

Bekijk ons uitgebreide assortiment en combineer je boerenzakdoek met andere items zoals een boerenkiel en een boeren pet om het plaatje compleet te maken. Bestel vandaag nog de boerenzakdoek die je nodig hebt, en je hebt deze de volgende dag al in huis! Toch eerder al je feest op de planning staan? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden!  Bekijk ons assortiment boerenzakdoeken en maak snel je keuze uit het ruime aanbod.