Verzenden & retourneren

1. VERZENDEN

1.1 Verzendkosten
Orders worden verzonden via brief - en pakketpost. Hieronder een overzicht van de bijbehorende kosten:

Nederland
Standaard PostNL bezorging - €3,95 (gratis vanaf bestelbedrag €75)
Spoedbezorging - €9,95 

Belgie & Duitsland
Standaard EU-Pack - €5,95 (gratis vanaf bestelbedrag €75)

We verzenden ook naar andere landen, dit gebeurt enkel middels pakketpost. Indien u een bestelling naar een land wilt laten verzenden welke niet in het keuzemenu staat, gelieve dan even contact met ons op te nemen.

Noot: Als u een deel van uw bestelling retourneert en de totale bestelwaarde valt na retournering onder de €75,- dan vervalt het recht op gratis verzending en zal deze verrekend worden.


1.2. Levertijden

Standaard PostNL levering (NL & BE)
-Maandag t/m vrijdag: vóór 20.00u besteld = volgende dag in huis*
-Zaterdag: vóór 15.00u besteld = maandag in huis*
 
*In bijna alle gevallen levert PostNL de zending volgens planning af, sporadisch kan dit wel eens vertragen. Wij hebben daar helaas geen invloed op en zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk. 
*Op feestdagen worden er geen pakketten verwerkt door PostNL, graag hier rekening mee houden.


Spoedlevering NL (waddeneilanden uitgesloten)

-Ma t/m vr: voor 12.00u besteld = ‘s avonds tussen 18.00u en 22.00u in huis! (let op, niet op feestdagen!)

U kunt de gewenste verzendmethode selecteren bij het afronden van uw bestelling in de winkelwagen.

*In bijna alle gevallen levert RedJePakketje de zending volgens planning af, sporadisch kan dit wel eens vertragen. Wij hebben daar helaas geen invloed op en zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk.  


1.3. Pakjegemak

Bent u overdag niet thuis of vind u het handiger om de bestelling af te halen? Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2600 afhaallocaties in heel Nederland zit er altijd een afhaalpunt bij u in de buurt, zoals Albert Heijn, Primera, Bruna, Postkantoor of één van de talloze andere aangesloten winkels. Ook kunt u kiezen voor avondbezorging of extra vroege bezorging op de dag!

De voordelen van PakjeGemak op een rij:
-U hoeft niet thuis te blijven voor het in ontvangst nemen van de bestelling.
-U kiest zelf op welke locatie u het pakket wilt afhalen.
-Er zijn ruim 3000 afhaallocaties in heel Nederland.
-Avondbezorging en extra vroege bezorging mogelijk.  

 

2. RETOURNEREN

Het blijft bij online winkelen mogelijk dat de producten niet voldoen aan de verwachting die je had. We beiden daarom graag de mogelijkheid om te retourneren. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Het retouradres is:
 
Retouren Feestbazaar
Het Witte Hert 20
1601 MJ Enkhuizen

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Graag willen wij u vragen bij de retourzending het retourformulier toe te voegen welke u hier kunt downloaden: Retourformulier. Na terugkomst en controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening. Indien u heeft gekozen voor 'Afterpay', zal u van hen via e-mail een nieuw betaaloverzicht ontvangen.

Keuze koerier
Vanuit Nederland kunt u de retourzending eenvoudig versturen via een koerier zoals PostNL, DHL of DPD. Klik op de betreffende koerier om te bekijken hoe een pakket via hen verzonden kan worden en welke kosten zij hiervoor rekenen. Let op! U dient uw zending naar ons retouradres te versturen en niet naar een afhaalpunt van de koerier.

Vanuit Belgie kunt u de retourzending eenvoudig versturen via bijvoorbeeld BPost. Voor uw dichtstbijzijnde (postkantoor) locatie klikt u hier.

Defect/verkeerd product
Indien u onverhoopt een defect/verkeerd product hebt ontvangen, dient u dit z.s.m. aan ons kenbaar te maken. Graag onze instructies vervolgens even afwachten en het artikel nog niet retourneren (wellicht is dit namelijk niet nodig!).

Let op: Na 14 dagen is het niet meer mogelijk om artikelen te retourneren. Ook kunnen onderstaande artikelen niet worden geretourneerd (om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken):
-Pruiken, Baarden, Snorren, Panty's, Kousen, Sokken, Oorbellen, Tattoo Sleeves en Lenzen
-Gebruikte of gedragen kleding


3. RUILEN
Retourneer uw product(en) op de bovenstaande wijze. Je kunt ondertussen een nieuwe bestelling plaatsen van de nieuwe gewenste product(en) en deze zal op de door uw gekozen dag worden bezorgd. Na ontvangst van uw retour storten wij het bedrag hiervan terug op uw rekening.