Lampion Sint Maarten


Scoor hier jouw Lampion Sint Maarten!

De lampionnen op onze website al gecheckt? De keuze is reuze! De lampions zijn leuk om op te hangen in de tuin voor een feestje, decoreer je tuin hiermee en hang er lichtjes in, als het begint te schemeren geeft dit een sfeervol effect! Maar ook voor 11 november zijn ze zeer geschikt, lekker langs de deuren met jouw fleurige lampion.

11 november, waar komt dit feest vandaan?

Het feest is vernoemd naar de heilige Sint Maarten. Het verhaal gaat dat hij op een koude winteravond een bedelaar tegenkwam die rilde van de kou. Hij sneed toen met zijn zwaard zijn mantel in tweeën en gaf de helft aan de bedelaar. Dit mooie gebaar van delen en liefde voor de medemens wordt gevierd in de vorm van het Sint Maarten feest zoals we het nu kennen. Kinderen gaan langs de deuren met hun lampion met daarin een lichtje, ze zingen een liedje voor de mensen en in ruil daarvoor krijgen ze een snoepje, een geweldig feest voor de kinderen die natuurlijk gek zijn op al dat snoep!

Ruime keuze Lampion Sint Maarten, alle soorten en maten!

We verkopen lampionnen in alle kleuren. Kies voor een eenvoudige treklampion of voor een ronde bolvorm als je iets specialers wilt! Liever geen effen kleur? Kies dan voor een vrolijke regenboog lampion of een stippen- of streepjes print! We hebben ook te gekke dieren lampions in het assortiment, kies voor een grappige kikker lampion of een stoer exemplaar in de vorm van een leeuw of een haai! Of kies voor een lampion die met je hobby te maken heeft, bijvoorbeeld een die eruitziet als een voetbal of een Spiderman of Frozen lampion. Natuurlijk hoort Sint Maarten ook een beetje bij Halloween, daarom verkopen we ook diverse Lampions in dit thema, bijvoorbeeld pompoen lampions of spook lampionnen. Laat jouw kleine een leuke uitzoeken en ze zullen trots met de lampion langs de deuren staan. Koop het lampionstokje ook bij ons, en je bent in een keer klaar! Je kunt aan deze lampionstok eenvoudig je lampion bevestigen en het lampje erin hangen, even testen of hij het doet, en op pad!

Versier je tuin op 11 november

Steeds meer mensen versieren hun tuin op 11 november, zo zien de kinderen dat ze bij jou aan de deur sowieso welkom zijn! Hiervoor verkopen we leuke lampion slingers, hiermee decoreer je eenvoudig je tuin en het ziet er meteen heel gezellig uit! Zorg dat je voldoende snoep in huis hebt en laat die kinderen maar komen!

Waarom … kopen bij Feestbazaar?

.    Wij bezorgen ook op zaterdag en maandag!
.    Spoed? Bezorging dezelfde dag is zelfs een optie!
.    Bij ons betaalt u verzendkosten vanaf slechts 3,50 euro;
.    Heeft u echter een bestelling van boven de 75 euro? Dan betaalt u geen verzendkosten;
.    Bij ons kunt u zelf een bezorgdatum en/of afhaalpunt kiezen.
.    Onze klantenservice is 24/7 per e-mail en onder kantooruren telefonisch te bereiken..   
.    We hebben een origineel en groot assortiment;
.    We hanteren de scherpste tarieven!
.    Achteraf betalen is mogelijk! (Afterpay)
.    Nr.1 Feestwinkel van NL&BE!

Bestel vandaag nog je Lampion Sint Maarten bij Feestbazaar!