Unieke én goedkope Beenwarmers


Alle soorten en kleuren Beenwarmers bij Feestbazaar

Op zoek naar een echt verkleeditem om je outfit af te maken? Kies dan voor een set beenwarmers in een kleur die bij je verkleedpak past! Ga voor wit blauw gestreepte exemplaren om je marine look af te maken, of voor beenwarmers met een tijgerprint voor bij je safari kostuum! Ieder kostuum kun je net dat beetje extra geven door te combineren met de juiste beenwarmers!


Ruime keuze fluor en neon beenwarmers

Fout feestje op de planning staan binnenkort? Daar doet neon het altijd goed! Kies voor een lekker foute outfit met felle kleuren, en maak deze af met een set te gekke beenwarmers. Ga voor uni beenwarmers, of beenwarmers met neon strepen of vlakken. Ook een look met een fout trainingspak of een jaren 80 jurkje maak je helemaal af met een set felgekleurde beenwarmers! Maar ook een charleston jurkje in de Great Gatsby stijl, een outfit voor op een festival of een enge halloween look kun je hiermee opleuken, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Combineer de beenwarmers met andere feestartikelen

De truc aan beenwarmers dragen is dat je ze op de juiste manier moet combineren. Ze combineren bijvoorbeeld ontzettend leuk met een netpanty in dezelfde kleur, of juist een totaal andere kleur om wat contrast aan je look toe te voegen. Maak zo samen met andere accessoires een mooie mix van diverse kleuren en je hebt een te gekke zelf gecreëerde originele look voor je themafeest! Kies bijvoorbeeld een oranje visnet top, combineer deze met een neon gele zweetbandset, een blauwe netpanty, groene handschoenen en ten slotte een paar roze beenwarmers, te gek!

 

Groter aantal beenwarmers nodig? = korting!

Op zoek naar een groter aantal beenwarmers? Bijvoorbeeld voor je hele voetbalteam, je vriendinnen groep of al je collega's voor een teamuitje! Een beenwarmer is iets wat iedereen wel wilt dragen en geschikt voor heren en dames! Ook dan zit je goed bij Feestbazaar! Neem even contact met ons op om door te geven wat je precies nodig hebt, dikke kans dat je dan korting ontvangt! Zo is de hele groep leuk en goedkoop verkleed en voorzien van beenwarmers met behulp van onze voordelige groepskortingen!