Slingers

SLINGERS VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Slingers zijn een must have voor alle feesten. Het is basis decoratie voor welke gelegenheid dan ook. Je kan ze gebruiken voor verjaardagen, geboortefeestjes, hawaii feesten, slagings feestjes, vrijgezellenfeesten en nog veel meer! hoe dan ook is een slinger altijd een goede methode om een beetje sfeer in de ruimte te brengen en duidelijk te maken waar het feest voor is of wat voor thema het feest heeft. Je kan gewoon nooit fout zitten met een simpele slinger. 

 

ALLE SOORTEN SLINGERS DIE JE NODIG HEBT

Met ons super grote aanbod aan slingers zal er zeker iets tussen zitten wat jij nodig hebt. We hebben slingers in meerdere thema's zoals halloween, oktoberfest, huwelijk, hawaii maar natuurlijk ook gewone normale verjaardagsslingers. deze slingers verschillen van matriaal en van soort slinger, Bijvoorbeeld draperende slingers, Normale hangslingers, letterslingers enz. Combineer deze slingers met een van onze vele andere decoratieproducten zoals balonnen, confetti, afzetlint, banners en nog veel meer.

 

SNELLE SERVICE ONLINE OF IN ONZE FYSIEKE WINKEL

Wil je zeker zijn van een snelle en goede service? Bestel dan zeker bij Feestbazaar. Met onze snelle verwerking zorgen wij ervoor dat als je vóór 20.00 uur op werdagen je bestelling hebt geplaatst het dezelfde dag nog ons magazijn verlaat en je het de volgende dag al in huis kan verwachten. Hiernaast kan je als je echt haast hebt kiezen voor de optie same day dleivery. Als je dan vóór 12.00 uur op werkdagen je bestelling plaats heb je het dezelfde avond nog in huis. Woon je in de buurt van Enkhuizen? dan kan je ook langsgaan bij onze winkel gevestigd op Westerstraat 62, houd er wel rekening mee dat er slechts een deel van het online aanbod aanwezig zal zijn. Heb je nog verdere vragen over deze producten? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen jouw vragen beantwoorden over deze slingers.