Gangster - Maffia kleding en accessoires


Nr.1 in Gangster & Maffia kleding!

Al Capone, Don Corleone en Tony Montana; allemaal beruchte gangsters waarvan de namen momenteel nog steeds erg bekend in de oren klinken. Gangsters zijn slim en gevaarlijk tegelijkertijd. Ze zijn geen ordinaire dieven, maar leden van een goed georganiseerde criminele groep. Dankzij enkele Hollywoodfilms is het imago van gangsters zelfs geromantiseerd, waardoor er een soort rage ontstond om gangsters te imiteren. Dit heeft er mede toe geleid dat de gangster look een interessante en stoere keuze is voor carnaval of een themafeest.

Maffia kleding voor kind, man en vrouw!

In een van onze flitsende crimineel mooie Godfather outfits, ben je heer en meester over al die andere feestgangers op het te gekke Maffia & Mob verkleed feest. Met andere woorden, in deze stoere godfather kleding ben jij al die andere foute gasten in gangster kleding, boeven kleding, pimp kleding en andere foute feestkleding de baas.

Al Capone hoed voor de finishing touch!

Ook voor alle accessoires zoals wapens, hoeden, brillen en accessoires ben je bij Feestbazaar aan het juiste adres. Wie weigert jouw voorstel, wanneer je in mooie Maffia Kleding als de stoere Scarface bent verkleed? Met de gangsterhoed erbij zal je helemaal het respect ontvangen. Ook voor de dames is er een ruime keuze aan (erotische) gangster themakleding. Maak het af met een stoere revolver en je kan niet meer stuk op het festijn!

Maffia outfit kopen online via feestbazaar.nl

De Maffia kleding kan snel en gemakkelijk via onze website worden besteld. We beschikken over ruime eigen voorraad en kunnen de verkleedkleding daardoor erg snel leveren! Spoed? Bestel eenvoudig online via de website en haal de bestelling dezelfde dag nog op in ons magazijn!

De Gangster pakken zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Wil je meer informatie omtrent de Gangster kostuums? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.