Toppers kleding kerst

Nr.1 in Toppers kleding

Toppers in concert, het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland zal dit jaar alweer voor de 12e keer plaatsvinden! Ieder jaar staat er weer een ander thema centraal, bij de editie voor Toppers 2016 zal dat 'Glitter gold with a colorful touch of disco' zijn. Het belooft weer een spectaculair festijn te worden in een fantastisch decor!

Zoals bekend is er ook iedere editie weer een dresscode. Voor de Toppers in concert 2016 is dat 'Glitter gold with a colorful touch of disco'! Oftwel gouden pakken, glitter jurkjes, flitsende blousjes en veel meer vormen onderdeel van het enorme aanbod aan Toppers kleding.

Toppers 2016 kleding: meer dan 400 kostuums!

Belangrijk is ieder jaar weer de dressode: ook voor de Toppers 2016 kleding is er weer een gigantisch aanbod. Veel unieke kleding voor de scherpste prijzen. Omdat het accent dit jaar wordt gelegd op de kleur goud hebben we een ruim aanbod aan gouden kleding beschikbaar. Een gouden blouse voor de mannen, een gouden glitter jurk voor de dames en veel meer is voorradig.

Disco toppers kostuum kopen online of in onze fysieke winkel

Hierboven ziet u de verschillende categorieen voor de Toppers in Concert 2016. Een enorm aanbod aan Toppers in Concert kleding voor man en vrouw, uiteenlopende pruiken met een zomerse tint en verder natuurlijk te gekke accessoires zoals Hawaii kransen, haarbloemen, brillen en hoeden!

Naast het eenvoudig en snel online kopen van de Crazy Summer kleding, kan je ook een bezoek brengen aan onze winkel in Enkhuizen om de themakleding voor de 2016 editie te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog een Crazy Summer kostuum te kunnen scoren! De Toppers in concert kleren zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! 

Wil je meer informatie omtrent de Crazy Summer kleding voor man en/of vrouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Veel plezier alvast toegewenst bij de Toppers in Concert 2016!