Opblaasdieren


Opblaas Zebra

€7,95
Opblaas Zebra

Opblaas Leeuw

€6,95
Opblaas Leeuw

Opblaas Olifant

€7,95
Opblaas Olifant
Opblaas Giraffe 75cm
Opblaasbare aap 90 cm
Opblaasbare Flamingo

Opblaas Papegaai Giant Rocky

-14%
€6,95 €5,95
Opblaas Papegaai Giant Rocky

Opblaaskrokodil

-23%
€12,95 €9,95
Een te Opblaaskrokodil welke in te zetten is voor de meest uiteenlopende thema's. De opblaaskrokodil is mateloos populair!
Opblaasbare Aap 50cm
Opblaasbare tropische vissen - 3 stuks
Opblaasbare Schaap
Opblaasbare papegaai 60 cm
Drijvende Flamingo drankhouder
Orka opblaasbaar 193x119 cm
Opblaas Flamingo

Opblaasbare gebraden kalkoen kostuum

-14%
€69,95 €59,95
Opblaasbare gebraden kalkoen kostuum
Python look-a-like slang 180cm
Krokodil opblaasbaar
Zwaan opblaasbaar 130x99 cm
Opblaasbare Spin 40cm
Opblaasbare kikker kostuum volwassenen

OPBLAASDIEREN ALS PERFECTE TOEVOEGING AAN JOUW FEESTKOSTUUM OF DECORATIE

Oblaasartikelen zijn altijd wel gewilt om dat beetje extra te geven aan jouw outfit of feestdecoratie. Vooral omdat het makkelijk is en vaak ook grappig. Deze leuke opblaasdieren zullen daarom ook zeker wat leuks toevoegen.  Leuk voor hawaii thema feesten maar ook bijvoorbeeld voor safari thema of jungle themafeest. Meer inspiratie nodig kijk dan ook bij onze vele andere opblaasartikelen om te combineren met deze opblaasdieren.

 

OPBLAASDIEREN IN GROTE VARIATIE

Bij feestbazaar bieden wij een grote variatie aan opblaasartikelen aan. Zo ook opblaasdieren. Vooral in leuke tropische dieren om jouw zomerse feest helemaal compleet te maken. Ook hebben we dezelfde opblaasdieren in verschillende maten waardoor je de goede grote kan kiezen die je nodig hebt of wat past. Daarnaast kan je ook nog kijken bij onze vele andere opblaasartikelen. We bieden opblaasproducten aan in vele verschillende thema's en dus kan je vele accessiores in opblaasvorm bij ons vinden. zoals arikelen voor een vrijgezellenfeestje, instrumenten, geboorte artikelen en nog veel meer!

 

KEUZE UIT EEN GROOT ASSORTIMENT FEESTARTIKELEN BIJ FEESTBAZAAR

Bij Feestbazaar heb je keuze uit meer dan 10.000 verschillende artikelen perfect voor jouw feest. Met deze ruime keuze is er altijd wel iets te vinden wat precies bij jouw wensen past. Heb je spullen nodig in een grote oplage? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat er allemaal mogelijk voor je is. Ook bieden wij kortingen aan voor grote afnames. Daarnaast hebben we vele kostuums om te combineren met deze opblaasartikelen, voor jong en oud en in een groot assortiment van maten. Dus je kan bij Feestbazaar zeker zijn dat je kostuums kan vinden voor het hele gezin! Dus bestel nu snel je opblaasdieren bij Feestbazaar.