Sprookjes - Fantasy hoeden


SPROOKJES OF FANTASIE KOSTUUMS VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Sprookjes kostuums, leuk natuurlijk voor meerdere thema feestjes of lekker voor thuis voor de kinderen om verkleedspelletjes te spelen. Of leuk voor een middeleeuws feest. Bijvoorbeeld met onze vele leuke sprookjes princessenjurken. Wil je leuke kostuums voor halloween in dit thema. We hebben ook vele kostuums in horrorthema van sprookjesfiguren. Of gewoon voor carnaval om je te verkleden als jouw favoriete sprookjesfiguur.

 

KOSTUUMS VAN AL JOUW FAVORIETE SPROOKJESFIGUREN

We hebben een groot assortiment van verschillende sprookjeskostuums van al jouw favoriete karakters. We hebben princessen kostuums van de vele die je kent uit je jeugd en ook voor kinderen. Maar ook vele slechterikkenkostuums, zeemeerminnen, engelen, heksen, tovenaars, kabouters en vele andere figuren. We hebben de kleding in vele maten en voor man en vrouw. Ben je nog op zoek naar iets om je sprookjesoutfit af te maken. Kijk dan bij onze vele accessiores en andere feestartikelen voor welk thema dan ook en maak jouw kostuum helemaal compleet. Zoek je meer iets in het gewone princessenthema of voor koningspakken. Kijk dan bij onze categorie voor middeleeuwse kleding en vind nog een grote variatie in dit soort kostuums.

 

KEUZE UIT MEER DAN 10.000 FEESTARTIKELEN

Bij Feestbazaar hebben we meer dan genoeg kostuums en andere feetsartikelen om uit te kunnen kiezen. Je kan er dus bijna wle zeker van zijn dat je zal slagen. Wil je als een groep in een bepaald kostuum of thema? Wij geven kortingen voor grote afnames dus neem contact met ons op en wij zullen kijken wat er voor jou mogelijk is. Heb je de bestelling snel nodig? Wij hebben de optie voor same day delivery waardoor je, als je vóór 12,00 uur op werdagen besteld, jouw bestelling nog dezelfde avond in huis hebt. Zo weet je zeker dat jouw Sprookjes kostuum optijd binnen is.