Vingerloze handschoenen


Vingerloze handschoenen maken iedere outfit af!

Zoek je nog net dat beetje extra om je outfit wat extra's te geven? Kies dan voor een vingerloze handschoen. Bij een 80's look mogen deze bijvoorbeeld absoluut niet ontbreken! Kies in dat geval voor de vingerloze nethandschoenen in een felle neonkleur! Zo vallen ze lekker op en geven ze een leuk effect in combinatie met de rest van de outfit. Ga je meelopen in een carnavalsoptocht? Maak dan je look af met warme gebreide vingerloze handschoenen, zo blijven je handen heerlijk warm! Kies voor neutrale zwarte vingerloze handschoenen of ga voor een gekke neonkleur als je wilt uitpakken! Is het carnaval? Ook in carnavalskleuren verkopen we de vingerloze handschoenen!

Groter aantal nodig dan op voorraad? Neem even contact op

Wilt u de vingerloze handschoenen graag voor een groep bestellen en heeft u een groter aantal nodig dan dat er beschikbaar is in onze webshop? Dit is veelal geen probleem, dus neem gerust even contact met ons op om te informeren naar de levertijd. Wellicht dat de disco hoed alsnog tijdig in het gewenste aantal is te leveren. Alvast veel plezier toegewenst!

Goedkope feest accessoires kopen in onze online Feestwinkel

Uw bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de artikelen daardoor erg snel leveren! Niet verkeerd voor als je last-minute nog wat nodig hebt (je zal niet de eerste zijn!) Voor 20:00 uur besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de bestelling ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.00 uur 's middags besteld in onze feestwinkel, dan wordt de versiering dezelfde dag nog tussen 18:00 uur en 22:00 uur 's avonds bezorgd! Veel plezier toegewenst met je vingerloze handschoenen!

Online vingerlopze handschoenen kopen of in onze fysieke winkel!

Naast het eenvoudig en snel online kopen van feestartikelen, kunt u ook een bezoek brengen aan onze winkel in Enkhuizen om de feestartikelen in het echt te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog je versiering of verkleedkleding te kunnen scoren! Onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. 

Wilt u meer informatie omtrent de feest artikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Kortom: voor vingerloze handschoenen en alle andere feest accessoires zul je 100% slagen bij Feestbazaar!