Kerstman- en Kerstvrouw pakken

Het sinterklaasfestijn is nog maar net achter de rug of we zitten alweer volop in de kerstman- en kerstvrouw pakken! Ook voor dit thema treft u bij Feestbazaar een ruim en scherp geprijsd assortiment aan.

Zowel voor man, vrouw als kind hebben we vele, leuke kerstman verkleedpakken voorradig. Van eenvoudige budget pakken tot de meest luxueuze kostuums waarin u zich omtovert tot een ware kerstman. Voor de dames hebben we eveneens de meest uiteenlopende kerstvrouw pakken in het assortiment. Van sexy jurkjes tot complete luxe, stijlvolle kostuums.

 

Naast de kerstman- en kerstvrouw kostuums vindt u bij Feestbazaar ook veleaccessoires. Wat te denken van de altijd populaire kerstmutsen. Ook deze zijn in verschillende modellen en prijsklassen beschikbaar. Tevens ontvangt u bij grotere afname extra korting op de mutsen!
 

Aan kerst decoratie en versiering hebben we ook geen gebrek. Een opblaasbare kerstboom van 183 cm is verkrijgbaar. Deze is voor binnen – en buitengebruik. Of wat dacht u van de opblaasbare kerstman van 244 cm! Ook deze kan zowel voor binnen als buiten het huis worden gebruikt. Verder zijn er allerlei leuke raamstickers verkrijgbaar om net even meer in de kerstsfeer te komen.
 

U ziet het, ook dit jaar heeft Feestbazaar weer een ruim en divers aanbod aan kerstartikelen. Alvast fijne feestdagen toegewenst!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.