Halloween 2013 komt dichterbij!

Oktober is bij uitstek de maand waarin er flink gegriezeld wordt. In vele plaatsen wordt Halloween groots gevierd. Steeds meer indrukwekkende griezelfeesten komen we tegen in het land!

Wat bijvoorbeeld te denken van de Halloween Fright Nights in Walibi. Drie lange weekenden staat het Halloweenfeest daar centraal. Enge spookhuizen, griezel zones en horrorshows zorgen ervoor dat jong en oud bloedstollende momenten zullen beleven. Ook Amsterdam heeft een groot griezelfestijn deze maand. Voor de 5e keer vormt het Westergasfabriek terrein het decor. Een 100% verkleed publiek zorgt voor een unieke en spectaculaire sfeer.

Feestbazaar heeft een zeer variërend en groot assortiment aan Halloween kleding en accessoires. Verkleed als heks, enge clown, Chucky, vampier, duivel of skelet? Alles is mogelijk en is leverbaar in meerdere uitvoeringen. Zowel voor kinderen, mannen als vrouwen hebben we een zeer ruim aanbod aan Horror pakken! Gegarandeerd dat u een spetterend kostuum vind voor het grootste griezelfeest van het jaar. Zie http://www.feestbazaar.nl/themafeesten/halloween-griezel/kleding/ voor het complete overzicht.

Maar het draait niet alleen om de kleding. Als u van plan bent om zelf een griezelfeest te organiseren dan is de decoratie natuurlijk ook van belang. Wat te denken van grafstenen, harige vleermuizen, ratten en hangende skeletten! Reken maar dat het schrikken wordt in zo’n omgeving. Zie hier alle decoratie en versiering: http://www.feestbazaar.nl/themafeesten/halloween-griezel/decoratie-versiering/

Veel plezier toegewenst met het vieren van Halloween 2013!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.