Ga voor safari kleding en dierenpakken voor een zomerparty!

Ga voor safari kleding en dierenpakken voor een zomerparty!

Zin in een zinderende zomerparty met een ludiek thema? Ga voor een safari feestje en het wordt gegarandeerd een succes, zeker met de juiste feestkleding en versiering!

Ga op safari in echte jungle kleding!

Trek zelf een kaki safari kostuum aan dat is afgezet met een stoere dierenprint. Hang hierbij een verrekijker om je nek en je bent een echte ranger die op zoek is naar wild! Voor de dames hebben we diverse leuke safari jurkjes in het assortiment, zo zijn jullie helemaal matchend en kan de avond vast niet meer stuk! Mogen de kinderen ook komen? De jungle kleding is ook in kindermaten beschikbaar!

Vergeet ook je tropenhelm niet!

Bij een stoer safari kostuum mag een tropen helm natuurlijk niet ontbreken. We hebben safari helmen van plastic in het assortiment maar verkopen ook echtere varianten gemaakt van stro. Deze tropen helm maakt je safari kleding outfit compleet en zorgt voor een echte jungle look!

Dierenkleding doet het ook goed

Liever als een wild dier dat in de wildernis leeft? We verkopen diverse dierenpakken bij Feestbazaar! Ga als een stoere tijger of als gevaarlijke krokodil! Liever sexy dan eng? We hebben ook verleidelijke flamingo kostuums en een sexy luipaardjurkje in het assortiment. Zowel voor kinderen als volwassenen vind je de leukste dierenpakken, neem snel een kijkje!

Ga als droomkoppel Tarzan en Jane

Als je aan de jungle denkt, dan denk je natuurlijk ook direct aan die spierbundel die slingert aan lianen: Tarzan! We verkopen diverse leuke Tarzan kostuums! Zelf te lui om naar de sportschool te gaan om spieren te kweken? Ga dan voor het kostuum waarin je in een klap een gespierde Tarzan bent! Bij een stoere Tarzan hoort natuurlijk een sexy Jane, ook hiervoor hebben we het juiste kostuum. We verkopen diverse jurkjes met een opvallende dierenprint, daar zit vast een Jane kostuum tussen!

Kies voor jungle versiering en opblaasdieren

Een safari feestje wordt pas echt een succes met de juiste aankleding! Kies er voor om opblaasdieren op te hangen! Een opblaas olifant, leeuw, zebra of giraffe, hang er in elke hoek eentje op! Bekijk ook de safari vlaggenlijnen en ballonnen voor nog meer sfeer op je beestachtige party!

Bestel je safari feestartikelen bij Feestbazaar!

Geef deze zomer nog een knalfeest en bestel alles wat je nodig hebt bij Feestbazaar! Als je vandaag voor 16:00 bestelt, heb je deze de volgende dag al in huis! Liever eerder? Kies dan voor Sameday delivery en geniet dezelfde avond nog van je feestkleding & feestartikelen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.