Feestbazaar in nieuw, ruimer jasje!

Feestbazaar heeft een nieuw, veel ruimer jasje aangetrokken! Tal van nieuwe mogelijkheden binnen de shop maken het surfen op de site nog aangenamer! Het zoeken naar het juiste kostuum is nu een fluitje van een cent.

Zoals u wellicht al is opgevallen is Feestbazaar compleet vernieuwd. En daar zijn we toch wel een beetje trots op! Naast het nieuwe uiterlijk is het aanbod nóg groter geworden en breidt dit zich iedere dag verder uit! Alleen al voor de Categorie ‘Halloween’ hebben we momenteel bijna 200 kostuums, een ongekend groot aantal!

 

Naast het snel groeiende aanbod aan feestkleding en accessoires is de gebruikersvriendelijkheid een ander aspect waaraan gesleuteld is. Binnen enkele klikken heb je het gewenste artikel in beeld! Door de productfilters kan je heel eenvoudig naar de artikelen navigeren welke je voor ogen hebt. Een erg fijn hulpmiddel, helemaal tussen zo’n ruim aanbod aan feestkostuums en feestartikelen.

 

Daarnaast zijn de themafeest categorieën verder uitgebreid, je kan nu nog gerichter naar een bepaald thema zoeken. Van Clown tot Indiaan en Halloween tot Religieus, alle denkbare thema’s komen voor in het overzicht! En niet onbelangrijk, we hebben het grootste en goedkoopste assortiment! Gangster pakken, Clownskostuums, Nonnen verkleedkleding, Ridderpakken en veel meer is verkrijgbaar. Het aanbod aan carnavalskleding is ongekend groot! Populair zijn de beroemdheden outfits als Mr. T. van The A-team, Rambo of de enge moordpop Chucky. In het kostuum van deze griezelpop ben je niet te onderscheiden van de echte uit de films!

 

Ook is er een mogelijkheid om artikelen te beoordelen. Voor bezoekers prettig om te zien welke ervaringen eerdere klanten met betreffende artikelen hebben. Last but not least is de zoekfunctie enorm verbeterd. Door alleen al de eerste letters van het gezochte item in te typen komen er zoekresultaten met afbeelding naar voren. Een erg handige en snelle methode om het gewenste artikel te zoeken!

 

Veel plezier toegewenst met het uitkiezen van een te gek kostuum en/of accessoires. Let’s get the party started!

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.