Vacatures/Stages

(VERVULD) Magazijn medewerker webwinkel (voorkeur fulltime)

In verband met de toenemende drukte zijn wij voor ons magazijn in Enkhuizen op zoek naar versterking! Ben jij (bij voorkeur) fulltime beschikbaar, heb je affiniteit met kleding, een flexibele werkhouding, oog voor detail en woonachtig in de omgeving van Enkhuizen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Taken van deze functie als webwinkel medewerk(st)er:
-Orders verwerken
-Up to date houden van de voorraad
-Ontvangst en verwerking inkomende goederen 
-Magazijn ordenen
-(Lichte) administratieve werkzaamheden

In een later stadium kunnen daar onderstaande taken bij komen:
-Verlenen klantenservice via telefoon, chat en e-mail

Ben jij een echte doener en denk je dat deze functie je op het lijf geschreven is? reageer dan snel! Stuur je motivatie en CV naar robert@feestbazaar.nl.


-Scholier/studente(e) gezocht! (bijbaan, uren in overleg)

Op zoek naar een leuke en afwisselende bijbaan? Voor in ons magazijn zijn we op zoek naar een enthousiaste scholier/student(e) voor o.a. de volgende taken:

-Orders verwerken
-Up to date houden van de voorraad
-Ontvangst en verwerking inkomende goederen 
-Magazijn ordenen
-(Lichte) administratieve werkzaamheden

Lijkt jou dit leuk en ben je beschikbaar op zaterdag, in vakanties en eventueel in avonduren (afhankelijk van drukte), reageer dan snel door je motivatie en CV te sturen naar robert@feestbazaar.nl.


-Op zoek naar een stageplek?

Feestbazaar is een erkend leerbedrijf en biedt stagemogelijkheden voor diverse opleidingen. Momenteel hebben wij ruimte voor de onderstaande opleidingen:

-Logistiek medewerker
-Medewerker marketing en communicatie

Op de website van stagemarkt.nl en s-bb.nl vind je meer info over de stageplaatsen. Interesse? stuur dan je sollicatiebrief naar robert@feestbazaar.nl en wellicht nodigen we je snel uit!