Blog

Waar vind je de leukste Oktoberfest kleding? Bij Feestbazaar!

Waar vind je de leukste Oktoberfest kleding? Bij Feestbazaar!

Het is alweer bijna oktober en dat betekent dat de Oktoberfesten weer naderen! Voor dit Duitse Bierfeest zal je ook binnen de Nederlandse landsgrenzen een traditionele outfit nodig hebben. Feestbazaar heeft de mooiste traditionele Duitse Lederhosen en Dirndl outfits voor jou zodat jij erop je best bij loopt dit jaar. Want je kunt natuurlijk niet in je dagelijkse kleding komen!

Hoe kies je het perfecte thema en de leukste versiering voor je kinderfeestje?

Hoe kies je het perfecte thema en de leukste versiering voor je kinderfeestje?

Een kinderfeestje organiseren is een leuke maar soms ook stressvolle bezigheid. Je wilt natuurlijk dat je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat alles soepel verloopt, dat iedereen zich vermaakt en dat je huis niet in een chaos verandert? Een van de belangrijkste tips is: kies een thema voor het feestje. Een thema geeft richting aan de activiteiten, de versiering, de uitnodigingen, de traktaties en de bedankjes. Bovendien maakt een thema het feestje extra leuk en origineel. Maar welk thema kies je dan? Dat hangt natuurlijk af van de leeftijd, de interesses en de wensen van je kind. Gelukkig heeft Feestbazaar een ruim assortiment aan kinderversiering in verschillende thema’s, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw kind past. In deze blog geven we je een paar voorbeelden van populaire thema’s voor kinderfeestjes en de bijpassende versiering van Feestbazaar.

Maak je bruiloft onvergetelijk met Feestbazaar!

Maak je bruiloft onvergetelijk met Feestbazaar!

Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Je viert de liefde met je partner, familie en vrienden. Je wilt dat alles perfect is, van de locatie tot de jurk, van de taart tot de muziek. Maar vergeet ook niet de bruiloft versiering! Met de juiste bruiloft decoratie kun je je bruiloft een persoonlijke en feestelijke sfeer geven. Bij Feestbazaar vind je alles wat je nodig hebt om je bruiloft aan te kleden zoals jij dat wilt. Of je nu gaat voor een romantisch, modern, klassiek of juist een origineel thema, bij ons slaag je gegarandeerd!

Pride: een feest van diversiteit en inclusie

Pride: een feest van diversiteit en inclusie

Pride is een feestelijke manifestatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders, queers en anderen (LGBTQ+) die hun identiteit, liefde en vrijheid vieren. Pride is ook een protest tegen discriminatie, uitsluiting en geweld tegen de LGBTQ+ gemeenschap. Pride is een manier om zichtbaarheid, erkenning en respect te eisen voor iedereen die zich identificeert met de regenboogvlag. Pride is een uitdrukking van trots, solidariteit en hoop.

Opblaasartikelen: de leukste feestversiering en zomerse gadgets

Opblaasartikelen: de leukste feestversiering en zomerse gadgets

Op zoek naar een originele manier om je feestje op te vrolijken? Of wil je deze zomer genieten van het water met een opblaasbaar luchtbed, zwemband of opblaasbare unicorn? Dan zijn opblaasartikelen precies wat je nodig hebt! Bij Feestbazaar vind je een enorm aanbod aan goedkope en kwalitatieve opblaasartikelen voor elke gelegenheid. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende soorten opblaasartikelen die we verkopen en waarom ze zo leuk zijn.